Top Ad unit

Çilek Kokusu Dizisi Burak (Yusuf Çim) Kimdir, Yusuf Çim Kimdir Biyografi ve Resimleri

- Reklamlar -
cilek-kokusu-burak-kimdir
ÇİLEK KOKUSU BURAK KİMDİR
sonhaberler2.blogspot.com'a aittir
Star Tv de başlayan ve bir anda en çok izlenen diziler arasında yerini alan Çilek Kokusu dizisi yeni bölümleri ile devam ediyor. Başrollerinde sevilen oyuncuların yer aldığı Çilek Kokusu oyuncularını sizlere tanıtmaya devam ediyoruz.

Genç oyuncu kadrosuna sahip olan Çilek Kokusu dizisinde birbirinden başarılı bir çok oyuncu yer almaktadır. Demet Özdemir, Yusuf Çim, Ekin Mert Daymaz 'ın başrolde olduğu Çilek kokusu dizisinde en çok aranan isimlerden bir tanesi Yusuf isimli oyuncu olmaktadır.

Yakışıklılığı ve oyunculuğu ile sevilen Yusuf Çim, Çilek Kokusunda Burak karakterini canlandırmaktadır. Dizinin başlaması ile beraber Yusuf Çim kimdir ve Çilek Kokusu dizisi Burak kimdir, gerçek adı nedir gibi bir çok sorular sorulmaya başlaması üzerine sizlere bu soruların cevaplarını derledik. İşte Yusuf Çim hakkında merak edilenler.

ÇİLEK KOKUSU DİZİ OYUNCULARI>>>

Yusuf Çim Kimdir
sonhaberler2.blogspot.com'a aittir
Çilek Kokusu dizisinde Burak karakterini canlandıran Yusuf Çim, 26 Eylül 1991 yılında İzmir de doğmuştur. İlkokulu Cibali İlköğretim okulunda, ortaokulu Riyaziyeci Salih Zeki okulunda, liseyi ise Beyoğlu Anadolu Meslek Lisesi'nde Bilgisayar Programcılığı üzerine okuyan genç oyuncu şu anda Arel Üniversitesi Radyo Televizyon bölümünde okumaktadır.

Bir çok reklam filminde rol alan Yusuf Çim, Demet Akalın'ın Sabıkalı ve Aşk isimli kliplerinde de oynamıştır. 
2009 yılından beri birçok markaların dergisi katalog çekimlerinde fotomodellik yapmıştır. Modelliğe ise 2011 yılında başlamıştır. Yakışıklı manken ve oyuncunun hayatında müziğin önemli bir yeri vardır. Müziğe ilk 2013 yılında “Olsun Bir Kere” albümü ile başlamıştır. Best Model of Turkey yarışmasında ikinci olmuştur. Yusuf Çim 2014 yapımlı Ezra dizisinde Mustafa karakterini canlandırdı. Şimdi ise Çilek Kokusu dizisinde Burak karakterini canlandırmaktadır.

Yusuf Çim boyu 1.88'tir.
Yusuf Çim Twitter Hesabı   : https://twitter.com/yusicim
Yusuf Çim Facebook Hesabı: https://www.facebook.com/YusufCimOfficial

Yusuf Çim Oynadığı Reklam Filmleri
– 2010 Avea
– 2010 GS Mobile
- 2011 Aksiyon Dergisi
sonhaberler2.blogspot.com'a aittir
Yusuf Çim Oynadığı Klipler
– Demet Akalın – Aşk
– Demet Akalın – Sabıkalı

yusuf çim kimdir, yusuf çim biyografi, yusuf çim resimleri, yusuf çim kaç yaşında, cilek kokusu burak, cilek kokusu burak kimdir, çilek kokusu dizisi burak gerçek adı, çilek kokusu dizisi burak, çilek kokusundaki burak kim, çilek kokusu dizi oyuncuları kimler, çilek kokusu burak karakteri gerçekte kim, cilek kokusu burak boyu kilosu kaç

Yusuf Çim Resimleri
   
- Reklamlar -
Çilek Kokusu Dizisi Burak (Yusuf Çim) Kimdir, Yusuf Çim Kimdir Biyografi ve Resimleri Reviewed by PArasetamol on 09:23 Rating: 5

1 yorum:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.