Top Ad unit

İlişki Durumu Karışık Dizi Oyuncuları Kimler Konusu Nedir, Show Tv İlişki Durumu Karışık Dizisi

- Reklamlar -
iliski-durumu-karisik-dizisi
İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK DİZİSİ

Show TV'nin yeni dizisi İlişki Durumu Karışık izleyicinin beğenisini kazanarak yeni bölümleri ile ekranlarda olmaya devam ediyor. İlk bölümü ile hızlı bir giriş yapan yazın iddialı dizileri arasında yerini almış olan İlişki Durumu Karışık dizisi oyuncularını ve konusunu sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz.

İlişki Durumu Karışık dizi oyuncuları arasında yakışıklı oyuncu Berk Oktay ile Pamir Pekin yer almaktadır. Bu isimlere ise güzel oyuncu Seren Şirince ile Eda Ece eşlik etmektedir. Dizi oyuncuları arasında ise Özlem Öçalmaz, Gülden Avşaroğlu ve Mert Türkoğlu gibi başarılı bir çok oyuncu yer almaktadır.

Yazımızın devamında İlişki Durumu Karışık dizi oyuncularının isimlerini ve dizideki karakter isimleri ile dizinin konusu hakkındaki tüm bilgileri bulabilirsiniz. İşte İlişki Durumu Karışık dizisi hakkındaki bilgiler.

İlişki Durumu Karışık Dizisi Oyuncuları Kimler

İlişki Durumu Karışık Can - Berk Oktay
İlişki Durumu Karışık Ayşegül - Seren Şirince Kimdir>>
İlişki Durumu Karışık Elif - Eda Ece
İlişki Durumu Karışık Murat - Pamir Pekin
İlişki Durumu Karışık Efe - Mert Türkoğlu
İlişki Durumu Karışık Ece - Özlem Öçalmaz
İlişki Durumu Karışık Handan - Gülden Avşaroğlu

İlişki Durumu Karışık Dizi Konusu 
İlişki Durumu Karışık dizisi genel konusu Ünlü dizi oyuncusu Can yıllardır Elif’i sevmektedir. Elif ise uzun süredir Murat’a aşıktır ve Can’ın aşkına karşılık vermez. Ne var ki, Murat da Elif’i ‘kız kardeşi’ gibi görmektedir. Çocukluklarından beri tanışan bu üçlü, yıllar boyunca bu aşk düğümünün içinden çıkamazlar. Derken bir gün hayatlarına Ayşegül girer ve her şey değişir. Ayşegül, kendisiyle birlikte neşe, aşk, heyecan ve eğlenceyi de beraberinde getirir ve işler karışmaya başlar.

ilişki durumu karışık dizisi, ilişki durumu karışık dizi oyuncuları kimler, ilişki durumu karışık dizi konusu nedir, ilişki durumu karışık dizisi karakter isimleri, ilişki durumu karışık oyuncu isimleri, ilişki durumu karışık can, ilişki durumu karışık murat, pamir pekin kimdir
- Reklamlar -
İlişki Durumu Karışık Dizi Oyuncuları Kimler Konusu Nedir, Show Tv İlişki Durumu Karışık Dizisi Reviewed by PArasetamol on 12:16 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.