Top Ad unit

Tatlı Küçük Yalancılar Aslı (Bensu Soral) Kimdir, Bensu Soral Kimdir Biyografi ve Resimleri

- Reklamlar -
tatli-kucuk-yalancilar-asli-kimdir
TATLI KÜÇÜK YALANCILAR ASLI KİM
sonhaberler2.blogspot.com' aittir
Esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan bir kız ve eğlenmek için bir araya gelen 5 kız arkadaşın birdenbire hayatlarının alt üst oluşunu anlatan Tatlı Küçük Yalancılar dizisi başlıyor. Aynı üniversitede okuyan ve yakın arkadaş olan 5 genç kız, bir akşam hep beraber eğlenmek için buluştuklarında gecenin sonunda ise birden bire kayıplara karışan Açelya'nın ardından yıkılırlar.

Sıradışı bir konu ve başarılı oyuncu kadrosu ile ekranlarda olacak Tatlı Küçük Yalancılar dizi oyuncuları arasında Bensu Soral, Büşra Develi, Melisa Şenolsun, Beste Kökdemir, Dilan Çiçek Deniz, Şükrü Özyıldız gibi bir çok oyuncu yer almaktadır.

Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde en çok aranan ve sevilen karakterlerden bir tanesi Aslı karakteridir. Dizide Aslı karakterini Bensu Soral isimli oyuncu canlandırmaktadır. Bizde sizler için bu yazımızda Bensu Soral kimdir ve tatlı küçük yalancılar aslı karakteri kimdir gibi merak edilen bir çok bilgiyi derledik.

TATLI KÜÇÜK YALANCILAR OYUNCULARI>>

Tatlı Küçük Yalancılar Aslı Kimdir?
sonhaberler2.blogspot.com' aittir
Bensu Soral Kimdir
Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde Aslı karakterini canlandıran Bensu Soral, 1991 yılında Bursa’da doğmuştur. Bensu Soral Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü öğrencisidir. Aynı zamanda oyunculuk eğitimi alan Bensu Soral, ülkemizin ünlü oyuncularından olan Hande Soral’ın kız kardeşidir.

İlk olarak 2012 yılında Yol Ayrımı adlı dizi ile oyunculuk hayatına adım atan Soral, Vicdan ve Boynu Bükükler dizisinde de rol almıştır. Bir dönem Kösem Sultan için ismi anılan Bensu Soral Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde Aslı rolünü canlandıracaktır. Güzel ve başarılı oyuncu Bensu Soral Murat Dalkılıç’ın Kader isimli klibinde de boy göstermiştir.

tatlı küçük yalancılar aslı kimdir, tatlı küçük yalancılar dizisi aslı resimleri, tatlı küçük yalancılar aslı gerçek adı, dizisindeki aslı kim, tatlı küçük yalancılar dizi oyuncuları, tatli kucuk yalancilar asli, bensu soral kimdir, bensu soral kaç yaşında, bensu soral resimleri, bensu soral biyografi, bensu soral kim,

Bensu Soral Resimleri
- Reklamlar -
Tatlı Küçük Yalancılar Aslı (Bensu Soral) Kimdir, Bensu Soral Kimdir Biyografi ve Resimleri Reviewed by PArasetamol on 16:58 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.