Top Ad unit

Ütopya Yeni Eleme Sistemi, Ütopya Yeni Kurallar, Ütopya Elemeleri Nasıl Olacak

- Reklamlar -
ÜTOPYA ELEME KURALLARI DEĞİŞTİ

Survivor All Star'ın final yapmasının ardından daha önem verilen Ütopya da heyecan gittikçe artmaktadır. Bilindiği gibi daha önce elenen yarışmacılardan en çok oy alan altı yarışmacı geri geldi ve ütopyaya giriş yaptılar.

Sevilen yarışma ütopya da artık elemeler değişti. Geri gelen yarışmacıların ardından eleme formatı değişen ütopyada çok farklı bir eleme sistemi ile yarışmacılar arasında artık dokunulmazlıkta olacaktır. Yarışmacılar arasında yaşanan kavgalar ve tartışmalar gittikçe şiddetini arttırmakta ve özellikle Tuncay ile Meral arasında yaşananlar yarışmaya damga vurmaktadır.

Geçtiğimiz günlerde ütopyaya gelen zarf ile yeni sistem ile ilgili bilgilendirilen ütopya'lılar yeni eleme sistemi hakkında düşüncelerini ve planlarını yapmaya başladılar. Bundan sonra ütopya elemesi yarışmacıların bireysel olarak yaptıkları gazetelerin satışlarına göre belli olcaktır. Peki ütopyada yeni eleme nasıl olacak işte detaylar.

Ütopya Yeni Eleme Sistemi Bilgileri
Bu haftadan itibaren geçerli olmak kaydıyla eleme sisteminde yeni bir uygulamaya geçilecektir. Ütopyadaki üretimi teşvik ve destek esaslı yapılacak eleme sisteminde her Ütopyalının şahsi bir gazete çıkartması gerekmektedir.
Gazeteler dijital ortamda satılacak olup bu satışların neticesinde her hafta toplam yarışmacı sayısının 1/3'ü dokunulmazlık kazanacak ve oylamada ismi yazılamayacaktır. Kalan isimlerden aranızda yapacağınız oylamada her hafta 2 aday belirlemeniz gerekmektedir ve 2 hafta sonunda bu 4 aday arasından internet üzerinden yapılan oylamada en az oy alan isim Ütopya'ya veda edecektir. Ütopya yarışmacılarının çıkaracakları gazeteler 10 ila 15 TL arasında olacaktır.

Sizce hangi yarışmacının gazete satışları çok olacak ve ütopya da kimler dokunulmazlığı kazanacaktır. Yorum bölümünden desteklediğiniz yarışmacı hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.

ütopya yeni sistem, ütopya yeni eleme sistemi, ütopya eleme değişti mi, ütopyada yeni eleme nasıl olacak, ütopya da yeni eleme kuralları, utopya elemeleri ne zaman, utopya eleme, ütopya yeni sistem, utopya gazete, ütopya en çok kimin gazetesi satıldı, ütopya gazete isimleri, ütopya tuncay meral sevgili mi,
- Reklamlar -
Ütopya Yeni Eleme Sistemi, Ütopya Yeni Kurallar, Ütopya Elemeleri Nasıl Olacak Reviewed by PArasetamol on 00:41 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.