Top Ad unit

UEFA Fenerbahçe Shakhtar Donetsk Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda

- Reklamlar -
fenerbahce-donetsk-maci-ne-zaman
FENERBAHÇE SHAKHTAR DONETSK MAÇI

İki yıllık hasretin ardından tekrar UEFA Şampiyonlar liginde olan Fenerbahçe bu sezon yaptığı transferlerle ve sergileyeceği oyun ile adından söz ettirmeyi planlıyor. Geçtiğimiz gün yapılan UEFA Şampiyonlar ligi 3. ön eleme maçları için yapılan kura çekiminde Fenerbahçe'nin rakibi belli oldu.

Merakla ve heyecanla beklenen Fenerbahçe'nin rakibi belli oldu ve maç tarihleri de açıklandı. Uefa temilcimiz Fenerbahçe 3.ön eleme maçında Shakhtar Donetsk ile karşı karşıya gelecektir. Fenerbahçe Donetsk ile bu turda 2 maç yapacaktır.

Peki Fenerbahçe Shakhtar Donetsk öne eleme maçı ne zaman ve saat kaçta oynanacak. Bu sezon belkide büyük heyecanla izlenecek olan Fenerbahçe Uefa maçları hakkındaki tüm bilgileri sizler için sitemizde yayınlayacağız. Bu yazımızda ise sizlere bugünlerde en çok sorulan Fenerbahçe Shakhtar Donetsk maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda gibi sorulan soruların cevaplarını derledik.

Fenerbahçe Shakhtar Donetsk Maçı Bilgileri
Fenerbahçe Shakhtar Donetsk Maçı Ne Zaman : 28 Temmuz 2015
Fenerbahçe Shakhtar Donetsk Maçı Saat Kaçta : 21:45
Fenerbahçe Shakhtar Donetsk Maçı Hangi Kanalda: D-Smart
Fenerbahçe Shakhtar Donetsk Maçı Hangi Statta : Şükrü Saraçoğlu Statında

Şampiyonlar ligi 3. ön eleme turunda Fenerbahçe Shakhtar Donetsk takımı ile 2 maç yapacak ve ilk maç İstanbul Şükrü Saraçoğlu stadında 28 Temmuz tarihinde oynanacak. 2. maç ise 5 Ağustosta oynanacaktır.

fenerbahçe donetsk maçı ne zaman, fenerbahçe shakhtar maçı ne zaman saat kaçta, fenerbahçe şampiyonlar ligi maçı ne zaman, fenerbahçe şahtar donetsk maçı ne zaman, fenerbahçe şahtar donetsk maçını hangi kanal verecek, fenerbahçe şahtar donetsk maçını şifresiz veren kanallar, fb shakhar maci ne zaman, fb shakhar maci canli yayin hangi kanal, fener shakhar maci hangi gun
- Reklamlar -
UEFA Fenerbahçe Shakhtar Donetsk Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda Reviewed by PArasetamol on 12:18 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.