Top Ad unit

17 Temmuz Ütopya Elemeye Kimler Kaldı, Ütopya İsmi Yazılan Kişiler Kimler Oldu

- Reklamlar -
ÜTOPYA BU HAFTA KİM ELENDİ

Ekranların sevilen ve en çok izlenen yarışmaları arasında olan Ütopya da heyecan giderek artmakta ve artık her dakika kavga edilmektedir. Yeniliklerle devam eden yarışmada artık elenenin belli olacağı ve merakla beklenen konuya gelindi.

Bilindiği gibi ütopya da gazete satışları yapıldı ve bu hafta en çok gazetesi satılan isimler belli oldu. Bu hafta gazete satışları dolayısıyla 5 kişi dokunulmazlık kazandı ve eleme de isimleri yazılmadı. Dün akşam yapılan ütopya oylamasında yarışmacılar oylarını kulandılar ve elenmek üzere potaya girmesini istedikleri isimleri yazdılar.

Oldukça gergin ve zorlu geçen eleme gecesinde en çok ismi yazılan iki kişi oldu ve bu haftanın elenme adayı oldu. Bu akşam ismi çok yazılan kişiler Pınar ve Meral oldu. Bu iki ismin karşısına ise iki yeni isim daha seçilecek ve bu 4 kişiden biri ütopyaya veda edecektir. İşte Ütopya eleme gecesi ayrıntıları.

ÜTOPYA ELENMEK İÇİN SEÇİLEN KİŞİLER 
MERAL ve PINAR 
 OLDU

17 Temmuz Ütopya Oylama Sonuçları
Semih - Pınar'a 3 oy
Noyan - Meral'a 2 oy, Çağlar'a 1 oy
Raşit - Çağlar'a 3 oy
Pınar - Meral'a 2 oy, Buket'e 1 oy
Buket - Çağlar'a 3 oy
Altar - Pınar'a 3 oy
Serkan - Merala 2 oy, Çağlar'a 1 oy
Murat - Buket'e 3 oy
Kürretulayn - Pınara 3 oy


Ütopyalı yarışmacılar elenmek üzere potaya girmesini istedikleri isimleri yazdılar ve eleme için ilk iki adayı belirlediler. Haftaya bir ütopya oylaması daha yapılacak ve bu iki ismin karşısına 2 isim daha seçilecek böylelikle seçilen 4 kişi arasından biri yarışmaya veda edecektir.

ütopya kim elendi 17 temmuz, 17 temmuz ütopyada en çok ismi yazılan kişiler kimler, ütopya bu hafta kim elenecek, ütopya 17 temmuz eleme sonuçları, ütopya elemesi, ütopyada kim kimin ismini yazdılar. 
- Reklamlar -
17 Temmuz Ütopya Elemeye Kimler Kaldı, Ütopya İsmi Yazılan Kişiler Kimler Oldu Reviewed by PArasetamol on 01:17 Rating: 5

1 yorum:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.