Top Ad unit

13 Ağustos Ütopya Elemeye Kimler Kaldı, Ütopya İsmi Yazılan Kişiler Kimler Oldu

- Reklamlar -
ÜTOPYA BU HAFTA ELEMEYE KALANLAR

Ekranların sevilen ve en çok izlenen yarışmaları arasında olan Ütopya da heyecan giderek artmakta ve artık her dakika kavga edilmektedir. Yeniliklerle devam eden yarışmada artık elenenin belli olacağı ve merakla beklenen konuya gelindi.

Bilindiği gibi ütopya da gazete satışları yapıldı ve bu hafta en çok gazetesi satılan isimler belli oldu. Bu hafta gazete satışları dolayısıyla 5 kişi dokunulmazlık kazandı ve eleme de isimleri yazılmadı. Dün akşam yapılan ütopya oylamasında yarışmacılar oylarını kulandılar ve elenmek üzere potaya girmesini istedikleri isimleri yazdılar.

Oldukça gergin ve zorlu geçen eleme gecesinde en çok ismi yazılan iki kişi oldu ve bu haftanın elenme adayı oldu. Bu akşam ismi çok yazılan kişiler belli oldu ve isimleri aşağıdaki gibidir. İsimlerin belli olması ile potaya giren isimler belirlenirken 14 Ağustos Cuma akşamı ise aralarından bir kişi elenecektir. İşte Ütopya eleme gecesi ayrıntıları.

ÜTOPYA ELENMEK İÇİN SEÇİLEN KİŞİLER 
BAHADIR, KAAN, NOYAN, BUKET
OLDU

ELENEN İSİM KAAN OLDU

Ütopya 5. Hafta Dokunulmazlık Kazanan İsimler Kimler
Semih
Kurretülayn
Altar
Serkan
Tuncay

Ütopyalı yarışmacılar elenmek üzere potaya girmesini istedikleri isimleri yazdılar ve eleme için ilk adayları belirlediler. Bakalım bu hafta ütopya da bu 4 isimden kim gidecek. Elenen yarışmacı açıklanır açıklanmaz sizlere buradan duyuracağız. Sizde yorum bölümünden tahmin ve düşüncelerinizi paylaşarak destek olabilirsiniz.

ütopya kim elendi 14 ağustos, 14 ağustos ütopyada en çok ismi yazılan kişiler kimler, ütopya bu hafta kim elenecek, ütopya 14 ağustos eleme sonuçları, ütopya elemesi, ütopyada kim kimin ismini yazdılar, 13 agustos utopya elemeye kim kaldi, utopya 14 agustos kim elendi,
- Reklamlar -
13 Ağustos Ütopya Elemeye Kimler Kaldı, Ütopya İsmi Yazılan Kişiler Kimler Oldu Reviewed by PArasetamol on 10:41 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.