Top Ad unit

13 Ağustos Ütopyada Kimler Dokunulmaz Oldu, Ütopya Dokunulmazlık Kazanan İsimler Kimler

- Reklamlar -
utopya-kimler-dokunulmaz-oldu
ÜTOPYADA KİMLER DOKUNULMAZLIK KAZANDI

Ütopya da bu haftaki dokunulmazlık kazanan isimler belli oldu. Merakla beklenen 5. hafta gazete satışları sonrasında dokunulmaz olan kişiler belli oldu. Yeni haftanın en çok gazete satışı olan 5 kişi belli oldu.

Ütopya da eleme artık gazete satışlarına göre olacaktır. Evet ütopyada her yarışmacının kendi bireysel gazetesi olacak ve satışa sunulacaktır. Gazete satışlarından sonra ise 5 kişi dokunulmazlık kazanacak ve elemede isimleri yazılmayacak. 

Merakla beklenen bu hafta ütopya gazete satışları sonuçları açıklandı ve ütopyada dokunulmazlık kazanan kişiler belli oldu. Bu hafta yine 5 kişi dokunulmazlık ünvanı kazandı. Peki ütopyada bu hafta en çok gazetesi satılan kişiler kimler oldu ve ütopyada kimler dokunulmaz oldu işte merakla beklenen bu sorunun cevabını ve dokunulmazlık kazanan isimleri sizler için paylaşıyoruz. 

13 Ağustos Ütopyada Dokunulmazlık Kazananlar Kimler
1- Altar
2- Semih
3- Kurretülayn
4- Serkan
5- Tuncay

İşte Ütopyada gazetesi en çok satılan kişiler. Bu hafta çıkardıkları bireysel ütopya gazeteleri sonucunda en çok gazetesi satılanlar yukarıdaki isimlerdir. Sizde destek olmak istediğiniz yarışmacının gazetesi alarak dokunulmazlık kazanmasını sağlayabilirsiniz. 

Peki Ütopya Gazeteleri Nereden Nasıl Alınır ve Ütopya Gazetesi Kaç Para?
Ütopyadaki yarışmacıların çıkardıkları bireysel gazetelerini sizde satın almak isterseniz gazete almak için 2 yol vardır. 
1- İnternet üzerinden gazete alımı
İnternet üzerinden gazete almak kredi kartı ile olmaktadır. Kredi kartı bilgilerinizi girdikten sonra size verilen kod ile yarışmacınızın gazetesini okuyabilirsiniz.

2- SMS ile gazete alımı
Ütopya yarışmacılarının gazetelerini SMS ile de satın alabilirsiniz. Cep numaranızı girerek telefonunuza gelecek olan doğrulama kodunu girerek gazeteyi satın almış olacaksınız ve okuyabileceksiniz. 


13 agustos utopya kimler dokunulmazlik kazandi, ütopyada dokunulmaz olanlar kimler oldu, ütopya en çok kimin gazetesi satıldı, ütopya gazetesi satılanlar kimler, ütopya bu hafta kimler dokunulmazlık kazandı, ütopya kim elendi, en çok gazetesi satılan kim oldu, ütopya gazetesi nerden nasıl alınır, ütopya gazete nasıl alınır, ütopya gazeteleri oku, yeni ütopya gazeteleri,
- Reklamlar -
13 Ağustos Ütopyada Kimler Dokunulmaz Oldu, Ütopya Dokunulmazlık Kazanan İsimler Kimler Reviewed by PArasetamol on 10:19 Rating: 5

1 yorum:

  1. yarışmada bunları hiç gazete ile uğraşırken görmüyoruz nasıl oluyor bu iş

    YanıtlaSil

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.