Top Ad unit

Fenomen Kim Elendi 22 Nisan 2016

- Reklamlar -
FENOMEN 22 NİSAN KİM ELENDİ

Tv8'in yeni yarışması olan fenomen yeni bölümleri ve heyecanı ile devam ederken Fenomende ilk eleme yapılıyor. Fenomen yarışmasının ilk hafta elenen ismi belli oldu. Her hafta Cuma günleri yapılacak olan Fenomen eleme gecesi 22 Nisan Cuma günü yapıldı ve Fenomen kim elendi sorusu yanıt buldu.

22 Nisan Cuma Fenomen yarışması elenen kim oldu. İlk hafta ödülünü kim aldı ve Fenomen de bu hafta rozet alan kim oldu. Fenomen yarışması 22 nisan kim elendi. İşte detaylar..

Fenomen 22 Nisan Cuma
DERYA ŞİRECİ
Elendi




Fenomen Haftalık Ödül Alan: Serbay Çelikbaş
Fenomen Rozet Alan İsim : Özden Cerrahoğlu
Fenomen Elenen İsim : Derya Şireci


Ekranların yeni yarışması olan Fenomen de ilk hafta geride kalırken bu haftanın yani ilk haftanın elenen ismi merak edilmekteydi. 22 Nisan Cuma günü yapılan Fenomen haftanın finalinde elenen isim belli oldu. Bilindiği gibi Fenomende her hafta bir kişi elenecek ve elenen isim yerine bir kişi gelecekti.
22 Nisan Fenomenden elenen isim Derya Şireci oldu. Yarışmanın ilk haftası ve ilk eleme gününde elenen isim Derya olurken yarışmaya yeni katılan isim de oldu. Peki Fenomen 22 Nisan yeni yarışmacı kim oldu, yarışmaya yeni katılan isim hakkındaki bilgiler eklenecektir.

Fenomen Yarışmacıları Kimler
Ayşenur Balcı Kimdir>>
Çiğdem Çelik
Özden Cerrahoğlu
Gül Köseoğlu
Simay Tokatlı
Derya Şireci
Okan Yiğit
Kerem Savaş Sarı
Muhammet Kayku
Osman Aydın
Onur Yüksel
Serbay Çelikbaş

fenomen kim elendi, 22 nisan fenomen elenen kim, 22 nisan cuma fenomen elenen isim, fenomende kim elendi, fenomen muhammet kim, fenomen onur kim, fenomen yeni gelen yarışmacı,
- Reklamlar -
Fenomen Kim Elendi 22 Nisan 2016 Reviewed by PArasetamol on 09:05 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.