Top Ad unit

Fenomen Ayşenur Balcı Kimdir Kaç Yaşında Boy Kilo

- Reklamlar -
FENOMEN YARIŞMASI AYŞENUR BALCI KİMDİR

TV8'in yeni yarışması Fenomen de hepimizin tanıdığı isim Ayşenur balcı da yer almaktadır. Daha önce İşte Benim Stilim yarışması ile tanıdığımız Ayşenur Balcı şimdi Fenomen yarışması ile yine hayranlarının karşısında olmaktadır.

Fenomen yarışmacıları arasında yer alan ve güzelliği ile dikkat çeken Ayşenur Balcı Fenomen yarışmasında yine iddialı olduğunu belirtmektedir. Peki Fenomen Ayşenur kimdir, Ayşenur Balcı kimdir kaç yaşında boyu kilosu kaç, bu bilgileri sizler için derledik. İşte Ayşenur Balcı biyografi bilgileri..


Ayşenur Balcı Kimdir

Fenomen yarışmacısı Ayşenur Balcı, 23 Ağustos 1994 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Lise öğrenimini tamamladıktan sonra Açıköğretim Üniversitesinde öğrenimine devam etmiş ve mezun olmuştur.
İstanbul da yaşayan Ayşenur Balcı 1,72 boyunda ve 52 kilo ağırlığındadır. Güzelliği ile dikkat çeken Ayşenur Balcı, 80-60-90 ölçülerine sahiptir. Ayşenur modellik ve mankenliğin dışında oyunculuk ve dans ile de ilgileniyor. 2013 yılında karikatürist Yılmaz Arslantürk'ün çizgi romanından uyarlanan ve baş rolünde Tim Seyfi'nin oynadığı "Otisabi" adlı dizi filmde oynamıştır. 2014 yılında ise "Kiraz Mevsimi" adlı dizide rol almıştır.


Daha sonra 2014 yılında “Bu Tarz Benim” adlı yarışma programına katılan Ayşenur Balcı 2. olmuştur. Bu Tarz Benimden sonra ise İşte benim Stilim All Star yarışmasına katılmış ve bu sefer birinci olmuştur. Oldukça ilgi gören ve sevilen Ayşenur Balcı şimdi Fenomen yarışması ile ekranlardadır.

Ayşenur Balcı Yaşı: 22
Ayşenur Balcı Boyu: 1,72
Ayşenur Balcı Kilosu: 52
Ayşenur Balcı İnstagram: @AysBalc

Fenomen Yarışmacıları 
Ayşenur Balcı Kimdir>>
Seyda Bayram Kimdir>>
Çiğdem Çelik
Esra Çetin Kimdir>>
Özden Cerrahoğlu Kimdir>>
Gül Köseoğlu
Simay Tokatlı
Derya Şireci
Okan Yiğit
Kerem Savaş Sarı
Muhammet Kayku
Osman Aydın
Onur Yüksel
Serbay Çelikbaş

fenomen ayşenur balcı, fenomen ayşenur kimdir, işte benim stilim ayşenur, ayşenur balcı kimdir, ayşenur balcı resimleri, aysenur balci video, aysenur balci biyografi, fenomen aysegul resim, ayşenur balcı kaç yaşında boyu kilosu,

Ayşenur Balcı Resimleri
- Reklamlar -
Fenomen Ayşenur Balcı Kimdir Kaç Yaşında Boy Kilo Reviewed by PArasetamol on 09:34 Rating: 5

1 yorum:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.