Top Ad unit

Fenomen Özden Cerrahoğlu Kimdir Kaç Yaşında Boy Kilo

- Reklamlar -
ÖZDEN CERRAHOĞLU KİMDİR

Fenomen yarışmacılarından olan Özden Cerrahoğlu daha önce katıldığı İşte Benim Stilimde olduğu gibi bu yarışmada da favori isimlerden olmaya devam ediyor. Fenomen kız yarışmacıları arasında Çiğdem Çelik ve Ayşenur Balcı ile tekrardan yarış içerisine giren özden Cerrahoğlu bu sefer Fenomen olmaya çalışacaktır.

Sosyal medya da oldukça fazla takipçisi olan Özden Cerrahoğlu hakkındaki bilgiler de merak edilmeye devam ediyor. Fenomen yarışması Özden Cerrahoğlu kimdir, Özden kaç yaşında ve Özden'in boyu kilosu kaç gibi bilgiler araştırılmaktadır. İşte Özden hakkındaki bilgiler...



Özden Cerrahoğlu Kimdir

Fenomen yarışmasında yer alan Özden Cerrahoğlu'nu ilk olarak Bu Tarz Benim yarışmasından tanıyoruz. yarışmanın 2. sezonunda yarışan Özden daha sonra ise İşte benim Stilim All Star da yarışmıştır. Sevilen yarışmacı Özden Cerrahoğlu, 1991 yılında Hatay İskenderun da doğmuştur.

25 yaşında olan güzel yarışmacı İstanbul Beşiktaş’da oturmaktadır. Moda tasarımı bölümü mezunu olan Özden Carrahoğlu kendi markasını oluşturmak ve bir de butik pastane açmak istiyor. Özden Cerrahoğlu, tarzının farklı olduğunu ve gittiği her yerde dikkat çektiğini iddia ediyor.



Özden Cerrahoğlu Yaşı: 25
Özden Cerrahoğlu Boyu: 1,72
Özden Cerrahoğlu Kilosu: 53
Özden Cerrahoğlu İnstagram: @ozdencerrahogluu

Fenomen Yarışmacıları 
Ayşenur Balcı Kimdir>>
Seyda Bayram Kimdir>>
Çiğdem Çelik
Esra Çetin Kimdir>>
Özden Cerrahoğlu Kimdir>>
Gül Köseoğlu
Simay Tokatlı
Derya Şireci
Okan Yiğit
Kerem Savaş Sarı
Muhammet Kayku
Osman Aydın
Onur Yüksel
Serbay Çelikbaş

özden cerrahoğlu kimdir, özden cerrahoğlu biyografi, ozden cerrahoglu kac yasinda, özden cerrahoğlu resimleri, ozden cerrahoglu boyu kilosu kaç, fenomen özden kimdir, fenomen ozden kac yasinda, fenomen yarışmacıları, özden cerrahoğlu instagram adresi,

Özden Cerrahoğlu Resimleri
- Reklamlar -
Fenomen Özden Cerrahoğlu Kimdir Kaç Yaşında Boy Kilo Reviewed by PArasetamol on 09:42 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.