Top Ad unit

Fenomen Seyda Kimdir Kaç Yaşında Boy Kilo

- Reklamlar -
FENOMEN SEYDA KİMDİR

Tv8'in yeni strateji yarışması Fenomen devam ederken yeni yarışmacılar katılmaya devam ediyor. Geçen hafta eve yeni giren Fenomen yarışmacısı Seyda Bayram isimli yarışmacı oldu. Kızlar evinin yeni yarışmacısı olan Şeyda Bayram hakkındaki bilgiler izleyici tarafından merak edilmektedir.

Güzelliği ile dikkat çeken Fenomen Seyda yarışmacılar ile kaynaşmaya devam ederken Çiğdem ile tartışmalar da yaşamıştır. Peki Fenomen Seyda kimdir, Fenomen yarışması Şeyda kimdir, kaç yaşında ve Fenomen Seyda boyu kilosu kaç, İşte Fenomen Seyda hakkındaki bilgiler.



Fenomen Seyda Kimdir
Fenomen yarışmasının güzel yarışmacılarından olan Seyda 1995 yılında Antalya da doğmuştur. 21 yaşında olan güzel yarışmacı İstanbul da yaşamakta ve üniversite eğitimine devam etmektedir. İstanbul Üniversitesi öğrencisi olan Seyda Bayram yarışmanın favori isimlerinden olmaya başladı.

Seyda'nın hayattaki en büyük hedefi kendi sigorta şirketini açmak ve çok iyi bir solist olmak. Küçük yaşlardan beri istediği şeylerden biri herkes tarafından tanınan bir model olmak. Seyda Fenomen yarışmasını kazanırsa ses eğitimi almak ve kendi şirketini kurmak istiyor. En büyük hayali dünyaca ünlü ve saygın biri olmaktır.

Fenomen Seyda Yaşı: 21
Fenomen Seyda Boyu: 1,70
Fenomen Seyda Kilosu: 55

Fenomen Yarışmacıları 
Fenomen Esra Kimdir>>
Fenomen Seyda Kimdir>>
Fenomen Harun Kimdir>>
Ayşenur Balcı Kimdir>>
Fenomen Serbay Kimdir>>
Fenomen Çiğdem Çelik
Fenomen Ecenur Kimdir>>
Fenomen Derya Kimdir>>
Özden Cerrahoğlu Kimdir>>
Fenomen Gül Kimdir>>
Fenomen Simay Kimdir>>
Fenomen Derya
Fenomen Okan
Fenomen Kerim
Fenomen Muhammet
Fenomen Osman
Fenomen Onur

fenomen seyda kimdir, fenomen yeni yarismaci seyda, seyda bayram kimdir, fenomen seyda boyu kilosu kaç, fenomen seyda resimleri, fenomendeki seyda kim, fenomen seyda yaşı, fenomen yarismacilari, fenomen şeyda kim,

Seyda Bayram Resimleri
- Reklamlar -
Fenomen Seyda Kimdir Kaç Yaşında Boy Kilo Reviewed by PArasetamol on 12:06 Rating: 5

2 yorum:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.