Top Ad unit

Kurtlar Vadisi Pusu 293. Bölüm Fragmanı

- Reklamlar -
KURTLAR VADİSİ PUSU 293. BÖLÜM FRAGMANI

Yıllardır ilgi ile takip edilen sevilen dizi Kurtlar vadisi Pusu yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Merakla beklenen Kurtlar vadisi Pusu 293. bölüm fragmanı yayınlandı. Aksiyon dolu yeni bölüm ile Kurtlar Vadisi Pusu yine izleyenleri ekrana kilitlemeye devam edecektir.

Kurtlar Vadisi Pusu 293. bölüm 28 Nisan Perşembe akşamı ekrana gelecektir. Sevilen dizinin yeni bölümünde neler olacak ve Polat'ı bekleyen tehlike ne olacak? Cahit ile Safiye evlenebilecek mi? Polat, Gölge'yi yakalayacak mı? tüm ayrıntılar Kurtlar Vadisi Pusu 293. bölümde olacaktır. işte Kurtlar Vadisi yeni bölüm fragmanı..


Kurtlar Vadisi Pusu Pusu 293. Bölüm Fragmanı



Kurtlar Vadisi Pusu Son Bölümde Neler Oldu
geçen hafta ekrana gelen Kurtlar Vadisi 292. bölümde Polat yine Gölge'nin peşindeydi ve Gölge'nin planlarını bozmak için mücadele etti. Canlı bombaları engelleyen Polat faciaları önlerken çocuk komutanı dan ikna ederek bombayı patlatmaktan vazgeçirmiştir.

KURTLAR VADİSİ 298.BÖLÜM FRAGMANI>>

Kurtlar Vadisinin yeni bölümünde ise Polat, Gölge için yeni bir plan yapar ve onu tuzağa düşürmeye çalışmaktadır. Cahit ise Safiyeye evlenme taklifi etmiştir. Suriye de olan Siyah Sancak ekibi ise oradaki operasyonlara devam ederken bu bölümde de uyuşturucu tacirlerinin planlarını bozacaklar ve bulundukları eve baskın düzenleyeceklerdir. Kurtlar Vadisi Pusu da yine heyecan dolu bir bölüm 28 Nisan Perşembe akşamında ekrana gelecektir.

kurtlar vadisi pusu 293. bölüm fragmanı, kurtlar vadisi pusu 293, kurtlar vadisi yeni bölüm fragmanı, kvp yeni bölüm fragmanı, kurtlar vadisi yeni bolum, vadinin yeni bölümü,
- Reklamlar -
Kurtlar Vadisi Pusu 293. Bölüm Fragmanı Reviewed by PArasetamol on 11:14 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.