Top Ad unit

Kalbim Yangın Yeri Oyuncuları Kimler Konusu Nedir

- Reklamlar -
KALBİM YANGIN YERİ DİZİ DİZİ OYUNCULARI

Fox Tv yepyeni bir diziyi daha izleyici ile buluşturmaya devam ediyor. Başarılı dizilere imza atan Fox Tv Kalbim Yangın Yeri isimli yeni diziyi ekrana getirecek. Hem konusu hemde oyuncu kadrosu ile dikkat çeken Kalbim Yangın Yeri dizi oyuncuları arasında sevilen isimler yer almaktadır.

Başrollerinde Kaan Yıldırım, Hande Soral ve Ece Çeşmioğlu'nun yer aldığı Kalbim Yangın Yeri dizisinde kardeşinin düğünü için terkettiği eve geri gelen Sevda ile Leyla arasında yaşanan olaylar anlatılacaktır. Peki Kalbim Yangın Yeri dizi oyuncuları kimler ve konusu nedir. İşte ayrıntılar..

KALBİM YANGIN YERİ OYUNCULARI
Kalbim Yangın Yeri Leyla - Hande Soral Kimdir>>
Kalbim Yangın Yeri Sevda - Ece Çeşmioğlu Kimdir>>
Kalbim Yangın Yeri Volkan - Kaan Yıldırım Kimdir>>
Kalbim Yangın Yeri Mehmet - Oğuz Peçe
Kalbim Yangın Yeri Kenan - Yosi Mizrahi
Kalbim Yangın Yeri Şahin - Turgay Kantürk
Kalbim Yangın Yeri Demet İygün
Kalbim Yangın Yeri Servet Pandur
Kalbim Yangın Yeri Gülenay Kalkan
Kalbim Yangın Yeri Gonca Cilasun


Kalbim Yangın Yeri Dizi Konusu
Leyla, Volkan’a olan aşkını kalbine gömmüş, Onu unutabilmek için dünyanın öbür ucuna taşınmıştır. Ancak Leyla’nın kardeşi Sevda Volkan ile evlenmektedir. Volkan’ın babası Şahin yıllar öncesine dayanan intikam oyununa oğlunu da dahil eder. Volkan ve Sevda’nın evliliği bu intikamın bir parçasıdır. Her şeyden habersiz olan Sevda Volkan’a büyük bir aşkla bağlıdır…

Leyla kalbine gömdüğü aşkının kardeşiyle evlendiğini öğrenince şoka girer. Tek istediği şey düğünden hemen sonra buralardan ve Volkan’dan kaçmaktır. Çünkü kardeşi Sevda’nın mutluluğu buna bağlıdır. Üstelik Leyla’nın kimsenin bilmemesi gereken çok büyük bir sırrı daha vardır. Bu krizin içinden çıkmaya çalışırken Leyla için işler iyice sarpa sarar. Yıllardır Leyla’ya aşık olan çocukluk arkadaşı Mehmet evlenme teklif eder.  Günsoy ve Koyukan ailelerinin arasındaki sırlar, perde arkası bilinmeyen olaylar ve oyunlar herkesin hayatına bomba gibi düşecek ve kalpleri yangın yerine çevirecektir.
- Reklamlar -
Kalbim Yangın Yeri Oyuncuları Kimler Konusu Nedir Reviewed by PArasetamol on 13:34 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.