Top Ad unit

18 Mayıs Diriliş Ertuğrul Neden Yok, Yeni Bölüm Ne Zaman

- Reklamlar -
18 MAYIS DİRİLİŞ ERTUĞRUL NEDEN YOK

TRT1'in sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul tüm heyecanı ile devam ederken diriliş hayranlarını üzecek bir haber yapım şirketi tarafından paylaşıldı. Her hafta çarşamba günleri ekrana gelen Diriliş Ertuğrul dizisi 18 Mayıs Çarşamba günü yayınlanmayacaktır.

Tüm izleyiciler Diriliş 59. Bölüm fragmanını beklerlerken paylaşılan bu haber sonrasında herkes 18 Mayıs Diriliş neden yok, Diriliş Ertuğrul yeni bölüm neden yok ne zaman yayınlanacak gibi soruları merak etmeye başladılar. İşte 18 mayıs Diriliş dizisinin olmamasının nedeni..

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 18 MAYIS NEDEN YOK?
Çarşamba günlerinin sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul 59. bölümü 18 Mayıs Çarşamba akşamı yayınlanmayacaktır. Sebebi ise TRT1 de bu akşam UEFA Şampiyonlar ligi final maçı olan Liverpool Sevilla maçı canlı olarak yayınlanacaktır.


DİRİLİŞ 59. BÖLÜM NE ZAMAN?
Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni bölümü olan 59. Bölümü 25 Mayıs Çarşamba akşamı ekranlarda olacaktır. Peki Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacaktır.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 59. BÖLÜM FRAGMANI>>

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 58. BÖLÜMDE NELER OLDU?
Diriliş son bölümde diziden sevilen iki karakter diziye veda etti. Diriliş Tuğtekin ve Diriliş Gökçe hatun öldü. Noyan'ın hain planları sonrasında obadan kaçırdığı Gökçe Hatun'u Tuğtekin'in gözleri önünde öldüren Noyan daha sonrasında ise Tuğtekin ile savaşarak sonra onuda öldürmüştür. Tuğtekin ile Gökçe'yi öldüren Noyan obada tansiyonu iyice yükseltmiştir. Sadettin Köpek ise Ertuğrul'u isyancı olarak ilan etmeye devam etmektedir. Sadettin Köpek'in hedefinde ise Sungurtekin vardır. Sungurtekin'i kandırarak kendi tarafına çekmeye çalışan Emir Sadettin bu planında başarılı olmaktadır.


Ertuğrul ise Boğaç'ın hain olduğunu ispatlar ve Boğaç'ı yakalar onu konuşturur. Boğaç'ı konuşturmayı başaran Ertuğrul yeni bir plan yaparak Boğaç'tan onları Noyan'ın kaldığı yere götürmek istemiştir. Bir arabanın içine saklanan Ertuğrul ve alpleri Boğaç sayesinde Noyan'ın karargahına gitmişlerdir. bakalım bu sefer Noyan ölecek mi? Ertuğrul Noyan'ı öldürecek mi? Noyan ne zaman ölecek tüm merak edilenler Diriliş yeni bölümde olacaktır.

dirilis neden yok, 18 mayis dirilis yeni bolum neden yok, 18 mayıs diriliş varmı yokmu, diriliş ertuğrul 59. bölüm neden yok, 18 mayıs diriliş neden yok, dirilis 59. bolum fragmani,
- Reklamlar -
18 Mayıs Diriliş Ertuğrul Neden Yok, Yeni Bölüm Ne Zaman Reviewed by PArasetamol on 10:18 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.