Top Ad unit

Kısmetse Olur 15 Mayıs Kim Elendi

- Reklamlar -
KISMETSE OLUR KİM ELENDİ 15 MAYIS 2016

Kanal D'nin sevilen yarışma programı Kısmetse Olur da heyecan devam ederken bir hafta sonuna daha gelindi ve yarışmadan elenecek olan isimler belli oldu. Kısmetse Olur 15 Mayıs kim elendi ve Kısmetse Olur'a yeni gelen yarışmacı da belli oldu. İşte detaylar.

Kısmetse Olur bu haftanın birincileri Hazal ve Emre oldu. Ayrıca Kısmetse Olur evinde bu hafta Hazal ve Emre kına gecesi yer aldı. Haftanın birinciliğini kızlar evinden Hazal, erkekler evinden Emre'nin almasından sonra ise bu hafta elenen isimde belli oldu. işte 15 mayıs Kısmetse Olur elenen isimler..


KISMETSE OLUR 15 MAYIS KİMLER ELENDİ?

KISMETSE OLUR BATUHAN ve AYCAN ELENDİ


Kısmetse Olur'un bu hafta yapılan haftanın finalinde yarışmacılardan en çok ismi yazılan kişiler Aycan ve Batuhan oldu. Böylelikle Kısmetse Olur da 15 Mayıs eleme gününde yarışmaya veda eden iki isim oldu ve bunlar Batuhan ile Aycan oldu. Her hafta elenen yarışmacı yerine yeni yarışmacı gelen Kısmetse Olur da bu hafta yeni gelen isimler oldukça şaşırtıcı isimler oldu.

KISMETSE OLUR CEYDA ile ERDEM GERİ GELDİ.
Son günlerde yarışmaya gelen yeni isimlerin elenmesinin ardından tekrardan Kısmetse Olur'a eski yarışmacılar katılmaya devam ediyor. Geçen hafta Nur'un dönmesi ile birlikte bu hafta Kısmetse Olur'a Ceyda Kırıcı ve Erdem Dalfidan geri gelen isimler oldu.

Kısmetse Olur da tek devam eden aşk kaldı ve bunlar da Hazal ile Emre aşkı olmaktadır. Tekrardan yarışmaya giren Ceyda ve Erdem bakalım kimlere talip olacaklar ve Kısmetse Olur evinde ilerleyen günlerde nasıl bir yol izlenecek hep birlikte göreceğiz.

KISMETSE OLUR YARIŞMACILARI KİMLER 
Gelin Adayları 
Kısmetse Olur Melis Buse Betkayan
Kısmetse Olur Mehtap Taşkıran
Kısmetse Olur Cansel Çördük
Kısmetse Olur Ayça Beğen
Kısmetse Olur Daniela
Kısmetse Olur Dilek
Kısmetse Olur Hazal
Kısmetse Olur Cansu

Damat Adayları 
Kısmetse Olur Emre Ubeyli
Kısmetse Olur Adnan Kızıltaş
Kısmetse Olur Eser West
Kısmetse Olur Erdem
Kısmetse Olur Semih
Kısmetse Olur Onur
Kısmetse Olur Tankut Denker
Kısmetse Olur Batuhan

kısmetse olur kim elendi, 15 mayıs kısmetse olur elenen kim, kismetse olur 15 mayis kim elendi, kismetse olur kim elendi yeni damat kim, yeni gelin kim, kismetse olur 15 mayis kimler elendi,
- Reklamlar -
Kısmetse Olur 15 Mayıs Kim Elendi Reviewed by PArasetamol on 13:29 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.