Top Ad unit

Türkiye Kupası Galatasaray Fenerbahçe Bilet Fiyatları

- Reklamlar -
TÜRKİYE KUPASI FİNAL MAÇI BİLET FİYATLARI

Ziraat Türkiye Kupası final maçına sayılı günler kaldı. bilindiği gibi Türkiye kupasında finale rakiplerini eleyerek kalan Galatasaray ve Fenerbahçe olmuştu. Ziraat Türkiye kupası final maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda gibi soruların yanı sıra maçın biletleri de merak edilmektedir.

Galatasaray Fenerbahçe kupa maçı bilet fiyatları belli oldu ve satışa sunuldu. Türkiye kupası Fenerbahçe Galatasaray final maçı bilet fiyatları ne kadar diye merak eden taraftarlar bilet fiyatları ile ilgili bilgileri yazımızda bulabilirler. İşte final maçı bilet fiyatları.


Türkiye Kupası Final Maçı Bilet Fiyatları:
1. Kategori (Doğu ve Batı): 150 TL
2. Kategori (Kuzey ve Güney): 75 TL
sonhaberler2.blogspot.com
Ziraat Türkiye Kupasında finale kalan Fenerbahçe ve Galatasaray arasında oynanacak olan final maçı 26 Mayıs 2016 Perşembe günü Antalya Stadyumunda oynanacaktır. Galatasaray Fenerbahçe maçı Milli Takım teknik direktörü Fatih Terim içinde önemlidir. sonhaberler2.blogspot.com
Euro 2016 öncesi Galatasaray ve Fenerbahçe'li oyuncuların son performanslarını belirleyecek olan Fatih Terim bu maç sonrasında Türkiye Euro 2016 takım kadrosunu açıklayacaktır.


Ziraat Türkiye Kupasını Kim Kaç Kere Kazandı
Galatasaray – 16
Beşiktaş – 9
Trabzonspor – 8
Fenerbahçe – 6
Altay – 2
Ankaragücü – 2
Gençlerbirliği – 2
Göztepe – 2
Kocaelispor – 2
Bursaspor – 1
Eskişehirspor – 1
Sakaryaspor – 1
Kayserispor – 1

Galatasaray Klubünden Yapılan Açıklama
Galatasaray A.Ş. ile Fenerbahçe A.Ş. arasında 26 Mayıs 2016 Perşembe günü Antalya Stadyumu’nda oynanacak 2015-2016 sezonu Ziraat Türkiye Kupası Finali’nin biletleri, 13 Mayıs 2016 Cuma günü saat 10.00’da internet üzerinden satışa çıktı.

Ziraat Türkiye Kupası Finali’nin biletleri, bilet.tff.org üzerinden satılacak. Bir kişinin, en fazla 2 adet satın alabileceği final maçının biletleri, ücretsiz kargo aracılığıyla taraftarlara ulaştırılacak.

Ziraat Türkiye Kupası Finali'ni Galatasaray taraftarları Doğu ve Kuzey, Fenerbahçe taraftarları ise Batı ve Güney tribünlerden seyredebilecek.

Önemli Bilgilendirme: 
2015-2016 Ziraat Türkiye Kupası Finali’nde Galatasaray taraftarlarının yer alacağı Doğu ve Kuzey tribünlere Fenerbahçe flamalı ya da bayraklı; Fenerbahçe taraftarlarının yer alacağı Batı ve Güney tribünlere ise Galatasaray flamalı ya da bayraklı kişiler alınmayacak.

türkiye kupası final maçı ne zaman, turkiye kupasi final maci bilet fiyatlari, galatasaray fenerbahce kupa maci bilet fiyatlari,
- Reklamlar -
Türkiye Kupası Galatasaray Fenerbahçe Bilet Fiyatları Reviewed by PArasetamol on 10:42 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.