Top Ad unit

Sungurtekin Öldü Mü, Diriliş Sungurtekin Ölecek Mi

- Reklamlar -
SUNGURTEKİN ÖLDÜ MÜ?

Diriliş Ertuğrul da bu hafta ekrana gelen 59. bölümde yine heyecan dolu anlar yaşanırken Noyan'ı yakalayan Ertuğrul onu Sultan Alaaddin'e teslim etmek üzere esir aldı. Bu durumdan hoşnut olmayan Sadettin Köpek ise Sungurtekin'i doldurarak kendi safına çekmek ister ve ondan Ertuğrul'a engel olmasını ister.

Noyan'ı yakaladıktan sonra Halime'yi de alan Ertuğrul tam o sırada Sungurtekin'in kaldıkları yere gelip Yiğit'i almak istedi. Doğan ve Bamsı ise engel olmak üzere alplerle çatıştı. Son anda yetişen Ertuğrul ise Sungurtekin ile kavgaya tutuştular. Sungurtekin düşerek ağaç parçasının üzerine düştü ve sırtına ağaç dalı girdi. Şimdi tüm izleyenler sungurtekin öldü mü, sungurtekin ölecek mi diye merak etmeye başladılar.

SUNGURTEKİN ÖLECEK Mİ?
Ertuğrul'a engel olmaya çalışan Sungurtekin ona karşı koyarken aralarında geçen tartışma sonucunda yere düşerek yerde olan ağaç dalının üzerine düştü. Aslında Sungurtekin'i son anda Noyan'ın kılıç darbesinden kurtarmak isteyen Ertuğrul onu iterek korumak istedi bu sırada yaralanan Sungurtekin için izleyiciler Sungurtekin ölecek mi sorusunu sormaya başladılar.

Sungurtekin Öldü mü, Tarihteki kaynaklara göre Sungurtekin bu şekilde ölmeyecektir. Bizans sınırı göçü için ayrılık yaşanacak ve kardeşler ikiye bölünecektir. Ertuğrul ile Dündar bizans sınırına gidecekler, Sungurtekin ve Gündoğdu ise tekrar ahlat'a döneceklerdir. Yani bu durumda Sungurtekin'in ölmesi için daha zaman vardır.

Diriliş Ertuğrul dizisinde tarihe bağlı kalınacak mı yada nasıl bir yol izlenecek yeni bölümde öğreneceğiz. Diriliş Ertuğrul 60. bölüm 1 Haziran çarşamba akşamı ekranlarda olacaktır.

DİRİLİŞ 60. BÖLÜM FRAGMANI>>

Düşüncelerinizi Yorum Bölümünden Paylaşabilirsiniz..
- Reklamlar -
Sungurtekin Öldü Mü, Diriliş Sungurtekin Ölecek Mi Reviewed by PArasetamol on 15:53 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.