Top Ad unit

Diriliş Ertuğrul 60. Bölüm Fragmanı

- Reklamlar -
DİRİLİŞ 60. BÖLÜM FRAGMANI

Sevilen dizi Diriliş Ertuğrul yine nefes kesen bir bölüm ile ekranlarda oldu. Bu hafta da aksiyon ve heyecanın eksik olmadığı Diriliş dizisinde şimdi yeni bölüm fragmanı merakla beklenmeye başlandı. Diriliş Ertuğrul 60. bölüm fragmanı yayınlandı.
haberlerix.blogspot.com
Noyan'ı ele geçiren Ertuğrul onu Sultan Alaaddin'e teslim etmek üzere esir almıştır. Ertuğrul bu kararını uygulayabilecek mi? Turgut gerçekten Ertuğrul dan ayrılacak mı? Tüm izleyenlerin merakla bekledikleri Diriliş 60. bölüm fragmanı ve Diriliş yeni bölüm bilgileri yazımızdadır.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 60. BÖLÜM FRAGMANI


DİRİLİŞ ERTUĞRUL 61. BÖLÜM FRAGMANI>>

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 59. BÖLÜM ÖZETİ
Bu hafta ekrana gelen Diriliş Ertuğrul son bölümde Boğaç'ı yakalayan Ertuğrul onu konuşturmuş ve Noyan'ın yerini öğrenmiştir. Bir plan ile Noyan'In kaldığı yeri bulan Ertuğrul orada Noyan'ı esir almıştır. Tam o sırada Noyan'ı öldürmesini bekleyen Turgut, Noyan'ı Sultan'a teslim etmesini öğrenince Ertuğrul'a kinlenip ondan yolunu ayırmaya karar verdi.
haberlerix.blogspot.com
Dodurga obasında ise Tuğtekin'in ölümünden sonra obada beylik seçimi için toy toplandı. Ertuğrul dodurga obasına Artuk beyin, bey olmasını isterken bu durumu fırsat bilen Sadettin Köpek ise başka bir kişi desteklemekte ve ona altın vererek obadaki diğer beyleri kendi safına çekmek istemektedir. Diriliş Ertuğrul 60. bölümde neler olacak ve Noyan ölecek mi? Ertuğrul Noyan'ı sultan'a teslim edebilecek mi? Sadettin Köpek Noyan'ı kurtarabilecek mi, tüm bu ayrıntılar Diriliş yeni bölümde yanıt bulacak ve Diriliş'in yeni 60. bölüm 1 Haziran Çarşamba günü ekrana gelecektir.
- Reklamlar -
Diriliş Ertuğrul 60. Bölüm Fragmanı Reviewed by PArasetamol on 15:52 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.