Top Ad unit

Sen Benimsin Dizi Oyuncuları Kimler, Sen Benimsin Dizi Konusu

- Reklamlar -
sen-benimsin-dizi-oyunculari
SEN BENİMSİN DİZİSİ
sonhaberler2.blogspot.com
Müzik dünyasındaki başarısı kadar oyunculuk yeteneği de oldukça başarılı olan Gökhan Keser yepyeni bir dizi ile ekranlarda olamaya devam ediyor. Gökhan Keser'in yeni dizisinin adı ise Sen Benimsin isimli yeni dizidir.

Başrollerinde Gökhan Keser ve 2013 Türkiye güzeli Rüveyda Öksüz'ün yer aldığı Sen Benimsin dizi oyunları arasında Güven Hokna, Burak Sergen, Dila Danışman, Seda Akman, Özgül Kavruk, Ruhi Sarı, Buket Dereoğlu gibi başarılı bir çok oyuncu yer almaktadır. 

Fox Tv ekranlarında izleyici ile buluşacak olan merakla beklenen Sen Benimsin dizisinin müziklerini ise dizi müziklerinde usta bir isim olan sevilen sanatçı Kıraç yapmaktadır. Sen Benimsin dizisi Fox Tv de başlıyor. Bizde sizler için bu yazımızda Sen Benimsin dizi oyuncuları kimler ve konusu nedir gibi merak edilen bilgileri derledik.

Sen Benimsin Dizi Oyuncuları Kimler
sonhaberler2.blogspot.com
Sen Benimsin Ejder - Gökhan Keser Kimdir>>
Sen Benimsin Nağme - Rüveyda Öksüz Kimdir>>>
Sen Benimsin Ahlas - Ruhi Sarı
Sen Benimsin Şimal - Burak Sergen
Sen Benimsin Elvan - Dila Danışman
Sen Benimsin Cemile - Özgül Kavruk
Sen Benimsin Şefika - Seda Akman
Sen Benimsin Bereket - Güven Hokna
Sen Benimsin Nevin - Buket Dereoğlu

Sen Benimsin Dizi Konusu

Bursa’nın zengin ailelerinden biri olan Yenilmezler’in veliahdı Ejder ve annesinin baskısıyla yetişmiş, başarılı bir piyanist olan Nağme’nin ilk görüşte başlayan aşklarının çiftliğe taşınmasıyla yaşanan kaosu konu alan dizi olacaktır. Bir trafik kazası sonucu tanışan ve birbirlerine aşık olan Ejder ve Nağme’nin ailelerinden habersiz verdikleri evlilik kararı her iki aile tarafından kabul edilmez. Yenilmezler Çiftliği’ne adım attığı andan itibaren Nağme, her kapının ardında hazin bir hikaye olduğunu fark eder. Bir süre sonra bu dört duvarın Ejder’le ilgili çok önemli bir sırrı da sakladığını öğrenen Nağme’nin bu evliliğe olan inancı sarsılır. Ancak bu aşktan vazgeçmeyecektir.

sen benimsin dizisi, sen benimsin dizi oyuncuları kimler, sen benimsin dizisi bilgileri, gökhan keser dizisi, gökhan keserin yeni dizisi, gökhan keser sen benimsin dizisi, gökhan keser resimleri, sen benimsin dizisi oyuncu kadrosu, sen benimsin dizisinde kimler oynuyor, sen benimsin dizisi resimleri, sen benimsin dizisinin konusu, sen benimsin ejder kimdir, sen benimsin ejder resimleri,
- Reklamlar -
Sen Benimsin Dizi Oyuncuları Kimler, Sen Benimsin Dizi Konusu Reviewed by PArasetamol on 19:46 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.