Top Ad unit

13 Mayıs Survivor Gönüllüler SMS Sonuçları, Gönüllüler sms Sıralaması

- Reklamlar -
13 MAYIS GÖNÜLLÜLER SMS SIRALAMASI

Giderek sona yaklaşılan Survivor All Star da bu akşam bir eleme heyecanı daha yaşanacak ve bir yarışmacı daha adaya veda edecektir. 52. bölüm ile bu akşam 13 Mayıs Çarşamba akşamı ekranlarda olacak olan Survivor All Star da elenen kişi Gönüllüler takımından olacaktır.

10 Mayıs Pazar akşamı dokunulmazlık oyunu kaybeden Gönüllüler takımı bu hafta ada konseyinde bir yarışmacıyı elemek için yazdıkları isimler sonucunda en çok ismi yazılan kişi Sahra oldu. Ada konseyinde oylama sonucunda Sahra'ya 4 oy, Nadya'ya 2 oy ve Bozok'a 1 oy çıkmıştı. Bu hafta elenmek üzere seçilen ilk isim sahra oldu. 13 Mayıs Çarşamba akşamı ise SMS oylamasında birinci olan kişi Sahra'nın karşısına bir isim daha söyleyecek, birde bu hafta bireysel dokunulmazlığı kazanan Turabi elenmek üzere bir isimde o söyleyecek bakalım bu hafta gönüllüler takımından en yüksek oyu kim alacak ve elenen isim kim olacak.

Yazımızın devamında 13 Mayıs Gönüllüler SMS oylama sonuçlarını ve sms sıralaması ile ismi yazılan kişilerin kimler olduğunun bilgisini bulabilirsiniz. İşte 13 Mayıs Çarşamba Gönüllüler SMS sonuçları ve elenen isim hakkındaki detaylar.

13 MAYIS GÖNÜLLÜLER SMS SONUÇLARI

1- Hasan
2- Hilmicem
3- Turabi
4- Begüm
5- Sahra
6- Bozok
7- Nadya

GÖNÜLLÜLER KİM ELENDİ>>>

Bu hafta yapılan Survivor Gönüllüler takımı SMS sonuçları ve sıralaması yukarıdaki gibidir. Her hafta Survivor SMS oylama sonuçları ve sıralamaları acunn.com ile aynı anda burada olacaktır. Bu hafta ki oylama sonuçları ve yarışma hakkında düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.

survivor gönüllüler sms oylaması, 13 mayıs gönüllüler sms sıralaması, 13 mayıs çarşamba survivor gönüllüler sms de kim birinci oldu, 13 mayis gonulluler sms sonuclari ve siralamasi, survivor gönüllülerden kim elendi, 13 mayıs survivor kim elendi,
- Reklamlar -
13 Mayıs Survivor Gönüllüler SMS Sonuçları, Gönüllüler sms Sıralaması Reviewed by PArasetamol on 14:46 Rating: 5

2 yorum:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.