Top Ad unit

Sinan Akçıl Ayıp Yani Albümü ve Ayıp Yani Albüm Şarkıları

- Reklamlar -
SİNAN AKÇIL AYIP YANİ

Müzik dünyasında başarılı isimler arasında yer alan ve her yaptığı şarkı ile oldukça sevilen biri olan Sinan Akçıl, yeni albümü Ayıp Yani ile yine adından söz ettirmeye devam ediyor. Birbirinden güzel şarkılara imza atan Sinan Akçıl yeni albümü Ayıp Yani ile müzik marketlerde yerini aldı. İşte Sinan Akçıl'ın yeni albümü ve şarkıları ile ilgili detaylar.

Sinan Akçıl'ın yaza girerken çıkardığı Ayıp Yani isimli maxi single albümünde toplam 3 şarkı yer almaktadır. Albümde yer alan Vazgeçilmezim isimli şarkıda ise Sinan Akçıl kendi gibi başarılı bir isim olan Demet Akalın ile düet yapmıştır.

Albümle aynı ismi taşıyan Ayıp Yani şarkısı şimdiden sevilmiş ve yaza damga vuracağa benzemektedir. Sinan Akçıl'ın yeni albümü olan Ayıp Yani isimli albümünde yer alan şarkıların isimlerini ve albüm şarkılarının sözlerini yazımızın devamında bulabilirsiniz. Albüm ile ilgili düşüncelerinizi yorum bölümünden paylaşabilirsiniz.

SİNAN AKÇIL AYIP YANİ ALBÜM ŞARKILARI

1. Sinan Akçıl - Ayıp Yani Sözleri
2. Sinan Akçıl - Vazgeçilmezim Sözleri
3. Sinan Akçıl - Ayıp Yani (Remix)

Sinan Akçıl Ayıp Yani isimli albümünde yer alan şarkıların listesi ve isimleri yukarıdaki gibidir. Sinan Akçıl'ın yeni albümündeki tüm şarkıların sözlerine şarkı isimlerinin yanındaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz. Albüm hakkında ve şarkılar hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.

sinan akçıl ayıp yani albüm şarkıları, sinan akçıl yeni albümündeki şarkıların isimleri, sinan akçıl yeni ayıp yani albümü, sinan akçıl albüm şarkıları, sinan akçıl 2015 ayıp yani, sinan akçıl demet akalın şarkısı, sinan akçıl ayıp yani albüm bilgileri, sinan akcil ayip yani albumu, sinan akçıl ayıp yani albüm şarkıları,
- Reklamlar -
Sinan Akçıl Ayıp Yani Albümü ve Ayıp Yani Albüm Şarkıları Reviewed by PArasetamol on 23:57 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.