Top Ad unit

Sıla Mürekkep Albümü ve Albüm Şarkıları

- Reklamlar -
SILA MÜREKKEP ALBÜMÜ VE ŞARKILARI 2016

Pop müziğin sevilen isimlerinden olan Sıla yeni albümü ile dinleyicilerinin karşısına çıktı. Sıla Mürekkep isimli yeni albümü ile müzik marketlerde yerini aldı. Birbirinden başarılı bir çok şarkı ve albümü bizlerle buluşturan Sıla yeni albümü mürekkep ile de yine başarısını sürdürmektedir.

2016 Sıla Mürekkep albümü ile bu albümde Sıla toplam 13 şarkıyı bizlerle buluştururken bu albümde yer alan tüm şarkıların sözleri Sıla'ya aittir. Sıla Mürekkep albümünde yine başarılı bir çok isimle çalışmıştır. Peki albümde yer alan şarkıların isimleri neler, bizde sizler için Sıla yeni albümünde yer alan şarkıların isimlerini derledik. İşte Sıla 2016 Mürekkep albüm şarkıları..

Sevilen sanatçı Sıla'nın 2016 Mürekkep isimli albümünde yer alan 13 şarkının isimleri şu şekildedir. İlerleyen günlerde Sıla Mürekkep albümündeki yer alan şarkıların sözleri burada olacaktır.

SILA MÜREKKEP ALBÜM ŞARKILARI
1. Sıla Afitap
2. Sıla Mürekkep
3. Sıla Engerek
4. Sıla Münferit
5. Sıla Yan Benimle
6. Sıla Kurşun
7. Sıla Bırak
8. Sıla Musto
9. Sıla Can Dostum
10. Sıla Günaydın Sevgilim
11. Sıla Ziyan
12. Sıla Vay Vay Vay
13. Sıla Lacivert


2016 Sıla Mürekkep albümündeki tüm şarkıların sözleri Sıla'ya aittir. Albümdeki şarkıların müzikleri ise Efe Bahadır, Bedük, İskender Paydaş'a aittir. Sıla yeni albümünün çıkış parçası olarak Afitap isimli şarkıyı seçmiş bu şarkıya klipte çekmiştir.

Sıla'nın Yeni Albümü Hakkında YORUM Yapabilirsiniz.

sıla yeni albümü mürekkep, sila 2016 murekkep albumu, sila 2016 album sarkılari, sila yeni sarkilari, sıla mürekkep şarkıları, sila 2016 album sarkilari dinle, sila murekkep sarkilari,
- Reklamlar -
Sıla Mürekkep Albümü ve Albüm Şarkıları Reviewed by PArasetamol on 11:55 Rating: 5

1 yorum:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.