Top Ad unit

FENOMEN 29 NİSAN KİM ELENDİ

- Reklamlar -
29 NİSAN FENOMEN KİM ELENDİ

İlgi ile izlenen ve tanıdık isimlerin yer aldığı Fenomen yarışması TV8 ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam ederken yarışmadan bu hafta kimin eleneceği merak edilmeye ve Fenomen yeni yarışmacı kim olacak gibi bilgiler yazımızdadır.

Fenomende 29 Nisan Cuma kim elendi belli oldu. Fenomen yarışmasına 29 Nisan da kim geldi gibi merak edilen bilgiler bu akşam yapılacak olan fenomen haftanın finalinde belli olacaktır. 2. haftanın geride kaldığı Fenomen yarışmasında 29 Nisan kim elendi, kim geldi işte detaylar.


Fenomen Kim Elendi 29 Nisan 2016
Fenomen yarışmasında bu hafta elenecek isim hakkında söylentiler Özden Cerrahoğlu'nun elendiği yönündedir. Özden kendi isteği ile arkadaşlarından ismini yazmalarını istemiş ve elenmek istemiştir. Bakalım bu haber doğru mu Fenomen de kim elendi bu akşam öğreneceğiz.


Fenomen de bu hafta içi yapılan popülerlik oylamasında kızlar evinden Ayşenur Balcı popüler olurken erkekler evinden ise Okan popüler olmuştur. Her yarışmacı strateji odasına birilerini çağırarak konuşmalara devam ederlerken yarışmada özellikle kızlar evinde tartışmalar dinmek bilmiyor.

Kızlar evinde her saniye tartışma yer alırken erkekler evinde keyifli anlar yaşanmaya devam ediyor. Ayrıca bu hafta Fenomen de elenecek olan yarışmacının yerine birde yeni yarışmacı gelecektir. 29 Nisan Fenomen yeni yarışmacı kim olacak ayrıntılar burada olacaktır.

Fenomen Yarışmacıları 
Ayşenur Balcı Kimdir>>
Seyda Bayram Kimdir>>
Çiğdem Çelik
Özden Cerrahoğlu Kimdir>>
Gül Köseoğlu
Simay Tokatlı
Derya Şireci
Okan Yiğit
Kerem Savaş Sarı
Muhammet Kayku
Osman Aydın
Onur Yüksel
Serbay Çelikbaş

fenomen kim elendi, 29 nisan fenomen elenen kim, 29 nisan cuma fenomen elenen isim, fenomende kim elendi, fenomen muhammet kim, fenomen onur kim, fenomen yeni gelen yarışmacı,29 nisan fenomen yeni yarismaci,
- Reklamlar -
FENOMEN 29 NİSAN KİM ELENDİ Reviewed by PArasetamol on 08:49 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.