Top Ad unit

Fenomen Yarışmacıları Kimler

- Reklamlar -
FENOMEN YARIŞMACILARI KİMLER

Tv8'de yepyeni bir yarışma Fenomen izleyici ile buluşuyor. Birbirinden iddialı kız ve erkek yarışmacılardan oluşacak olan Fenomen yarışmasında yarışmacılar aynı evde belirli süre kalacak ve her hafta sms oylamasına girecekler.

Fenomen yarışmacıları kimler diye merak edenler için derlediğimiz bu yazımızda Fenomen yarışmacılarının isimleri ve kim oldukları hakkında bilgiler vereceğiz. Fenomen yarışması özellikle İşte benim Stilim yarışmasından tanıdığımız Ayşenur Balcı, Çiğdem Çelik ve Özden Cerrahoğlunun yer alması ile heyecan yaratmaktadır.


Fenomen yarışmasında yer alan erkek ve kız yarışmacılar kimler, Fenomen yarışmasında eleme nasıl olacak ve fenomen yarışması bakalım tutulacak mı. İşte Fenomen yarışmacıları hakkındaki bilgiler.

Fenomen Yarışmacıları 
Fenomen Esra Kimdir>>
Fenomen Seyda Kimdir>>
Fenomen Harun Kimdir>>
Fenomen Serbay Kimdir>>
Fenomen Derya Kimdir>>
Fenomen Gül Kimdir>>
Fenomen Simay
Fenomen Okan
Fenomen Kerim
Fenomen Onur
Fenomen Gözde
Fenomen Emre
sonhaberler2.blogspot.com
Fenomen Elenenler
Fenomen Osman
Fenomen Çiğdem
Fenomen Muhammet
Fenomen Ecenur Kimdir>>
Fenomen Ayşenur Balcı Kimdir>>
Özden Cerrahoğlu Kimdir>>


TV8 de başlayacak olan Fenomen yarışmasında yarışmacılara ev içerisinde görevler verilecek ve bu görevlerde yarışmacılar başarılı olmaya çalışacaklardır. Fenomen yarışmasında her hafta bir kişi elenecek ve Fenomende elenen isim yerine yeni yeni yarışmacılar gelmeye devam edecektir.

Fenomen de her hafta bir kişi yapılan haftanın finali ile belirlenecek ve yarışmacılar sms oylamasına çıkacaklar. Sms oylamasında en az oyu alan isim haftanın eleneni olacak ve yarışmaya veda edecektir. Fenomen yarışmasına yeni katılacak olan yarışmacıların isimleri sitemizde olacaktır.

fenomen yarışmacıları, fenomöen yarismacilari, fenomen yarışmasında kimler var, fenomen yarışması, fenomen yarışmacı isimleri, fenomen gül, fenomen okan, fenomen onur, simay, derya kimdir.
- Reklamlar -
Fenomen Yarışmacıları Kimler Reviewed by PArasetamol on 15:15 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.