Top Ad unit

13 Mayıs Fenomen Kim Elendi

- Reklamlar -
FENOMEN KİM ELENDİ 13 MAYIS 2016

Fenomen yarışmasının 4. hafta elemesi bugün yapılıyor. Her hafta Cuma günleri eleme yapılan Fenomen de 13 Mayıs Cuma bir eleme günü daha gerçekleşti ve yarışmadan elenen isim belli oldu. 13 Mayıs Cuma Fenomen kim elendi yeni gelen yarışmacı kim oldu işte ayrıntılar.

Geçen hafta Ayşenur ve Çiğdem'in elenmesinin ardından bu hafta 13 mayıs cuma fenomen haftanın finalinde elenen isim belli oldu. Geride kalan 3 haftada hep kızlar evinden elenen yarışmacı olmuştu bu hafta ise elenen erkekler evinde oldu. 13 Mayıs Fenomen kim elendi, 13 Mayıs Fenomöen yeni yarışmacı kim detaylar yazımızdadır.

13 Mayıs Fenomen Elenen Yarışmacı Kim Oldu...



13 MAYIS FENOMEN MUHAMMET ELENDİ


Başladığı günden beri yapılan 3 haftada elenen yarışmacılar hep kızlar evinden olmuş ve ayrıca geçen hafta Fenomen de 2 yarışmacı birden elenmişti. Fenomende bu hafta ise elenen bir kişi oldu ve bu isimde erkekler evinden Muhammet oldu. Sakin ve mütevaziliği ile dikkat çeken yakışıklı yarışmacı Muhammet Kayku fenomende bu hafta elenen isim oldu.
sonhaberler2.blogspot.com
13 Mayıs Fenomen de Muhammet'in elenmesi ile birlikte erkekler evine yeni gelen yarışmacı da belli oldu. Fenomen yeni erkek yarışmacısı hakkındaki bilgiler eklenecektir.

Fenomen yarışmasında aşklar da yer almaya devam etmektedir. İlk olarak Gül, Onur'a karşı duygularını söylemiş ve ikili arasında yakınlaşma başlamıştı. Daha sonra ise Serbay ve Esra arasında bir aşk başladı ve son olarak ise Osman ile Derya arasında aşk başladı fakat Osman bu ilanı aşkı kabul etmedi ve ev içerisinde böyle bir ilişki yaşamak istemediğini söyledi. sonhaberler2.blogspot.com

FENOMEN YARIŞMACILARI KİMLER
Fenomen Ayşenur Balcı Kimdir>>
Fenomen Seyda Bayram Kimdir>>
Fenomen EsraÇetin Kimdir>>
Fenomen Çiğdem Çelik
Fenomen Özden Cerrahoğlu Kimdir>>
Fenomen Gül Köseoğlu
Fenomen Ecenur kimdir>>
Fenomen Simay Tokatlı
Fenomen Derya Kimdir>>
Fenomen Okan Yiğitsonhaberler2.blogspot.com
Fenomen Kerem Savaş Sarı
Fenomen Muhammet Kayku
Fenomen Osman Aydın
Fenomen Onur Yüksel
Fenomen Serbay Çelikbaş

fenomen kim elendi, 13 mayis fenomen elenen kim, 13 mayıs cuma fenomen elenen isim, fenomende kim elendi, fenomen muhammet kim, fenomen yeni gelen yarışmacı, 13 mayis fenomen kim elendi kim geldi,
- Reklamlar -
13 Mayıs Fenomen Kim Elendi Reviewed by PArasetamol on 13:33 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.