Top Ad unit

20 Mayıs Fenomen Kim Elendi

- Reklamlar -
FENOMEN KİM ELENDİ 20 MAYIS 2016

Fenomende 5. haftanın finalinde süpriz bir şekilde iki isim elendi. yarışmacıların son dakikaya kadar bilmedikleri ve oylama sırasında iki ismin eleneceğini öğrenen yarışmacılar o şekilde oylarını kullanırken 20 Mayıs Fenomen kim elendi ve kim geldi gibi bilgiler yazımızdadır.

Sevilen yarışma programı Fenomen 20 Mayıs Cuma elenen isimler kimler oldu ve en çok ismi çıkan isimler kimler. Fenomende ayrıca 20 Mayıs Cuma yarışmaya gelen iki isim oldu ve bu isimler kşmler yazmızda olacaktır. İşte 20 Mayıs Fenomen elenen isimler.

20 Mayıs Fenomen Kimler Elendi Kimler Geldi?


20 MAYIS FENOMEN ECENUR ve OSMAN ELENDİ



Fenomen 20 Mayıs elemesinde en çok isimleri yazılan kişiler Osman ve Ecenur oldu. Fenomende bu hafta ise elenen iki kişi oldu ve bu isimlerden biri erkekler evinden Osman ve Kızlar evinden Ecenur oldu. Sakin ve mütevaziliği ile dikkat çeken yakışıklı yarışmacı Osman fenomende bu hafta elenen isim oldu.
sonhaberler2.blogspot.com
20 Mayıs Fenomen de Osman ve Ecenur'un elenmesi ile birlikte erkekler evine yeni gelen yarışmacı Emre oldu. Fenomen yeni kız yarışmacısı ise Gözde oldu. 20 Mayıs Fenomen yeni yarışmacılar Gözde ve Emre hakkındaki bilgiler eklenecektir.

Fenomen yarışmasında aşklar da yer almaya devam etmektedir. İlk olarak Gül, Onur'a karşı duygularını söylemiş ve ikili arasında yakınlaşma başlamıştı. Daha sonra ise Serbay ve Esra arasında bir aşk başladı ve son olarak ise Osman ile Derya arasında aşk başladı fakat Osman bu ilanı aşkı kabul etmedi ve ev içerisinde böyle bir ilişki yaşamak istemediğini söyledi. sonhaberler2.blogspot.com

Fenomen Yarışmacıları 
Fenomen Esra Kimdir>>
Fenomen Seyda Kimdir>>
Fenomen Harun Kimdir>>
Fenomen Serbay Kimdir>>
Fenomen Derya Kimdir>>
Fenomen Gül Kimdir>>
Fenomen Simay
Fenomen Okan
Fenomen Kerim
Fenomen Onur
Fenomen Gözde
Fenomen Emre
sonhaberler2.blogspot.com
Fenomen Elenenler
Fenomen Osman
Fenomen Çiğdem
Fenomen Muhammet
Fenomen Ecenur Kimdir>>
Fenomen Ayşenur Balcı Kimdir>>
Özden Cerrahoğlu Kimdir>>
- Reklamlar -
20 Mayıs Fenomen Kim Elendi Reviewed by PArasetamol on 18:27 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.